Zorg op maat, voor iedere bewoner

Als humanistische organisatie stellen wij de mens centraal in alles wat we doen. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden eigen regie, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid. We geven ieder individu de ruimte om zich naar eigen vermogen en behoefte te ontwikkelen om zo een volwaardige plek in de samenleving te vinden en te houden. Dat geldt ook voor de bewoners van onze woonlocatie.

Meer over Humanitas DMH

Over Wonen

Humanitas DMH biedt de dienstverlening ‘Wonen’ aan in bijna heel Nederland. Specialistische zorg en begeleiding op woonlocaties voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen.
De bewoners zijn allemaal verschillend, zoals ieder mens dat is. Van licht verstandelijk beperkt, tot ernstig verstandelijk beperkt met daarbij lichamelijke beperkingen (EMB). Iedere bewoner bieden wij zorg op maat, naar eigen behoefte en mogelijkheden. In nauwe samenwerking met de ouders en verwanten.
Deze dienstverlening hebben wij ondergebracht onder de naam Humanitas DMH Wonen.

Onze woonlocaties in bijna heel Nederland bevinden zich in een prettige woon- en vertrouwde sociale omgeving, waarbij we zingevende dagbesteding belangrijk vinden. Omdat volgens ons iedereen mag meedoen in de maatschappij.

Onze werkwijze

Humanitas DMH

Wonen is onderdeel van Humanitas DMH.

Humanitas DMH is een landelijk verspreide en lokaal verankerde zorgorganisatie. Meer dan 1.400 medewerkers en vrijwilligers ondersteunen ruim 3.300 mensen met een verstandelijke beperking en/of gedragsprobleem. Onze mensen werken met veel vrijheid in een informele omgeving aan daadwerkelijk betere zorg.

Dat doen wij vanuit onze humanistische kernwaarden:

  • Wij werken samen aan de ontwikkeling en invulling van de eigen regie.
  • Wij nemen verantwoordelijkheid voor onszelf en voor andere mensen.
  • Wij voelen ons gelijk aan en verbonden met andere mensen in de samenleving.
Onze missie

Werken bij Humanitas DMH

Voel jij je aangesproken door onze mensgerichte benadering van zorg? Wij zoeken collega’s die zich graag laten uitdagen om de cliënt centraal te stellen in alles wat we doen. Bekijk de actuele vacatures op onze vacaturewebsite.

Bekijk onze vacatures